Sunca si Pepperoni Stromboli
Sunca si Pepperoni Stromboli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 767 calorii, 47G de proteine, și 44G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, făină, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pepperoni Stromboli, Pepperoni Stromboli, și Pepperoni Stromboli.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Presărați o suprafață de lucru curată și uscată cu făină.
Rotiți aluatul într-un dreptunghi de 10 pe 14 inci, asigurându-vă că nu răsturnați aluatul, rotind cu 90 de grade după cum este necesar. După rularea aluatului, aplicați albușurile de ou pentru a acoperi secțiunea interioară (10-pe 3-inch). Apoi adăugați 1/4 cană de mozzarella urmată de ambele șuncă, încă 1/4 cană de brânză și apoi terminați cu pepperoni. Pentru a termina umplutura, adăugați brânza rămasă și stropiți cu sosul și ierburile.
Apoi, periați marginile cu o parte din albușurile de ou. Îndoiți marginile de jos și de sus peste umplutură, apoi pliați laturile de două ori, câte 1 inch la un moment dat, rezultând un tub de 6 pe 14 inch.
Ungeți exteriorul stromboli cu albușurile de ou rămase, așezați-le pe o tigaie tapetată cu hârtie pergament și coaceți până se rumenesc ferm și auriu, 15 până la 18 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute.
Tăiați în 5 până la 6 porții și serviți.