Sufleuri de grâu căzute cu roșii și brânză de capră
Sufleuri de grâu căzute cu roșii și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 362 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Mergeți la magazin și ridicați crupe instant, ulei de măsline, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Crupe Căzute Souffl Cu Roșii Și Brânză De Capră, Brânză de capră cu roșii sparte și pui, și Roșii verzi prăjite peste busuioc-brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. F. Unt Generos opt feluri de mâncare de 1 cană souffl sau cupe de cremă.
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare. Aduceți doar la foc mic; scoateți de pe foc și lăsați să se absoarbă 10 minute. Tulpina; întoarceți laptele în tigaie.
Se adaugă sare; se aduce la fierbere. Se amestecă treptat în crupe și se fierbe la foc mediu până când amestecul este gros și crupe sunt fragede, amestecând constant, aproximativ 5 minute.
Se amestecă în unt. Se condimentează cu piper negru. Se amestecă gălbenușurile de ou. Se răcește ușor.
Bateți albușurile de ou într-un castron mare până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albii în grâu în 2 adaosuri. Împărțiți amestecul între preparatele preparate.
Așezați vasele într-o tigaie mare de prăjire.
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților vaselor.
Coaceți souffl-ul până când blaturile sunt umflate și încep să se rumenească și centrul este setat, aproximativ 30 de minute.
Combinați roșiile și uleiul într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper.
Inversați fiecare suflu cald în vas de mică adâncime. Spoon roșii în vârful souffl-ului. Se acoperă cu brânză de capră rasă și se servește imediat.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Galben deschis strălucitor. Nasul este pur, cu note minunate de plante, iarbă de lămâie, physalis și un indiciu de căpșuni sălbatice. Gustul este proaspăt și suculent, cu o textură delicată, cremoasă, fructe elegante și un finisaj lung, mineral. Se asortează bine cu salate, fructe de mare și mâncăruri ușoare de pui.