Sufleuri de grâu căzute cu roșii și brânză de capră

Sufleuri de grâu căzute cu roșii și brânză de capră
Sufleuri de grâu căzute cu roșii și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 362 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Mergeți la magazin și ridicați crupe instant, ulei de măsline, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Crupe Căzute Souffl Cu Roșii Și Brânză De Capră, Brânză de capră cu roșii sparte și pui, și Roșii verzi prăjite peste busuioc-brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. F. Unt Generos opt feluri de mâncare de 1 cană souffl sau cupe de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare. Aduceți doar la foc mic; scoateți de pe foc și lăsați să se absoarbă 10 minute. Tulpina; întoarceți laptele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Se adaugă sare; se aduce la fierbere. Se amestecă treptat în crupe și se fierbe la foc mediu până când amestecul este gros și crupe sunt fragede, amestecând constant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
SareSare
4
Se amestecă în unt. Se condimentează cu piper negru. Se amestecă gălbenușurile de ou. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
5
Bateți albușurile de ou într-un castron mare până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți albii în grâu în 2 adaosuri. Împărțiți amestecul între preparatele preparate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CrupeCrupe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați vasele într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților vaselor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți souffl-ul până când blaturile sunt umflate și încep să se rumenească și centrul este setat, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Combinați roșiile și uleiul într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Inversați fiecare suflu cald în vas de mică adâncime. Spoon roșii în vârful souffl-ului. Se acoperă cu brânză de capră rasă și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Galben deschis strălucitor. Nasul este pur, cu note minunate de plante, iarbă de lămâie, physalis și un indiciu de căpșuni sălbatice. Gustul este proaspăt și suculent, cu o textură delicată, cremoasă, fructe elegante și un finisaj lung, mineral. Se asortează bine cu salate, fructe de mare și mâncăruri ușoare de pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista