Sufleu De Porumb

Sufleu De Porumb
Sufleu de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 542 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Souffle de șuncă și porumb, Sufleu De Porumb Roșu, și Souffl De Porumb 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.Ungeți o tigaie fină de 3 litri sau o caserolă de porțelan și praf cu făină. Scuturați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Așezați miezurile și pulpa într-un robot de bucătărie și pulsați și opriți până când miezurile sunt ușor zdrobite. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Într-o cratiță medie, combinați laptele și smântâna și opăriți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Într-o cratiță medie, topiți untul. Când spuma dispare, scoateți-o de pe foc și amestecați făina până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
5
Bateți amestecul de smântână. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se ia de pe foc, se pliază amestecul de porumb zdrobit, Buzdugan și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PorumbPorumb
BuzduganBuzdugan
7
Folosind un mixer electric la viteză mare, bateți gălbenușurile timp de aproximativ 5 minute până când sunt groase și colorate cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
8
Într-un castron separat, combinați albușurile cu un vârf de sare. Bateți albii până formează vârfuri rigide lucioase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se amestecă gălbenușurile în amestecul de porumb, apoi se pliază într-o lingură mare de albușuri. Îndoiți ușor albii rămași. (Nu amestecați prea mult; dungi de alb ar trebui să fie vizibile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
PorumbPorumb
10
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit și se coace timp de 15 minute până se umflă și ușor auriu deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Amelia Brut ros diametru Cremant de Bordeaux cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista