Sufleu De Porumb
Sufleu de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 542 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Souffle de șuncă și porumb, Sufleu De Porumb Roșu, și Souffl De Porumb 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.Ungeți o tigaie fină de 3 litri sau o caserolă de porțelan și praf cu făină. Scuturați orice exces.
Așezați miezurile și pulpa într-un robot de bucătărie și pulsați și opriți până când miezurile sunt ușor zdrobite. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, combinați laptele și smântâna și opăriți la foc mediu.
Într-o cratiță medie, topiți untul. Când spuma dispare, scoateți-o de pe foc și amestecați făina până se omogenizează.
Bateți amestecul de smântână. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc, se pliază amestecul de porumb zdrobit, Buzdugan și se condimentează cu sare și piper.
Folosind un mixer electric la viteză mare, bateți gălbenușurile timp de aproximativ 5 minute până când sunt groase și colorate cu lămâie.
Într-un castron separat, combinați albușurile cu un vârf de sare. Bateți albii până formează vârfuri rigide lucioase.
Se amestecă gălbenușurile în amestecul de porumb, apoi se pliază într-o lingură mare de albușuri. Îndoiți ușor albii rămași. (Nu amestecați prea mult; dungi de alb ar trebui să fie vizibile.)
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit și se coace timp de 15 minute până se umflă și ușor auriu deasupra.