Sufleu de cârnați și brânză

Sufleu de cârnați și brânză
Cârnați și brânză sufleu ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 351 calorii. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână cârnați de porc în vrac, lapte, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Souffl Cu Bacon Si Carnati 4, Sufleu De Cârnați Zesty, și sufleu de ouă de cârnați.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, gătiți cârnații la foc mediu până nu mai sunt roz; se scurge și se lasă deoparte. Într-o cratiță mare, topiți untul la foc mediu. Se amestecă făina și sarea; se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; se amestecă brânza până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
UntUnt
BrânzăBrânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Se amestecă cârnații. Într-un castron mic, bateți albușurile cu viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în amestec de cârnați-brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Transferați la un 2-qt neunse. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Așezați într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Adăugați 1 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se coace, neacoperit, la 325 de minute, timp de 45-50 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Șampania, Bordeaux și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru sufle. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este șampania Perrier-Jouet Nuit Blanche. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 72 de dolari.
Perrier-Jouet Nuit Blanche Champagne
Perrier-Jouet Nuit Blanche Champagne
Gustul mai dulce, combinat cu senzația de gură rotunjită și netedă, conferă vinului un corp plin și o bogăție care face din Perrier-jou 6ult Nuit Blanche șampania perfectă pentru a trezi simțurile.Perrier-jou nr Blanche este un amestec excepțional non-Vintage de 20% Chardonnay, 40% Pinot Noir și 40% Pinot Meunier, îndulcit după gust cu o doză de 20g/l de zahăr din trestie pentru a crea un stil senzual.Sticla de Perrier-Jouincormult Nuit Blanche are un aspect distinctiv, inclusiv linii decorative curbate, un decor contemporan strălucitor de culoare verde închis și o reinterpretare supradimensionată a anemonei iconice, creată de Emile Gall diametru în 1902.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista