Sud-Vest Piure De Cartofi Dulci
Sud-Vest piure de cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 267 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați până la 6 cartofi dulci, ardei iute, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Dulci Umpluți În Sud-Vest, Piure De Cartofi Dulci, și Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii; tăiați în bucăți de 1 inch.
Aduceți cartofii și apa rece pentru a acoperi la fierbere într-o cratiță mare și fierbeți 12 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și readuceți cartofii în tigaie.
Adăugați smântână și următoarele 4 ingrediente. Se pasează cu un tocător de cartofi sau o furculiță până se omogenizează.
Notă: pentru a face înainte, așezați piureul de Sud - Vest pregătit cartofi dulci într-un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci; acoperiți și răciți până la 2 zile. Când este gata de servit, lăsați să stea la temperatura camerei 45 de minute; se acoperă cu 1 lingură de unt tăiat și se coace, neacoperit, la 350 timp de 35 de minute sau până se încălzește bine.