Sucuri De Înghețată De Modă Veche

Sucuri De Înghețată De Modă Veche
Rețeta de modă veche sucuri de înghețată pot fi făcute în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 384 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă carbogazoasă, înghețată de ciocolată, frișcă într-un opțional și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sucuri De Înghețată Cu Ghimbir Matcha, Sandvișuri De Înghețată De Modă Veche, și Sifon De Înghețată De Modă Veche.

Instrucțiuni

1
Așezați 3 linguri sirop de ciocolată în fiecare din cele patru 16 oz. ochelari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
2
Adăugați 1/4 cană de lapte și 1 cană de apă carbogazoasă la fiecare; se amestecă până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
3
Adăugați două linguri de înghețată în fiecare pahar. Se acoperă cu frișcă, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Ice Cream Float. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca desculț Bulbuc Roz Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista