Suculent Lucy budinca

Suculent Lucy budinca
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare europeană. Încercați să faceți budincă suculentă Lucy acasă. Pentru $1.95 pe portie, veți obține un desert care servește 4. O porție conține 349 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă de la BBC Good Food are 368 de fani. Dacă aveți la îndemână pere, unt, gem de afine fără zahăr adăugat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Suculent Lucy Burger (alias Jucy Lucy), Suculent Lucy Burgers, și Suculent Lucy Ranch Burgers pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 190C/ gaz 5 / ventilator 170C.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă fructele pădurii într-un castron mare cu zahărul și gemul, apoi se adaugă perele și se amestecă pentru a se amesteca. Sfat într-un vas de copt adânc de aproximativ 18x28cm, acoperiți cu folie și prăjiți la cuptor timp de 20 de minute. Pierceți o pere sau două pentru a vedea dacă sunt cu adevărat fragede; dacă nu, întoarceți vasul la cuptor pentru încă 5 minute sau până când se simt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se amestecă pesmetul cu untul și se împrăștie peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
4
Coaceți neacoperit la cuptor timp de 10-15 minute sau până devine auriu și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Budinca poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista