Nevoie de o garnitură fără gluten? Succotash cremos ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 102 calorii. Un amestec de fasole de unt, bame tăiate, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Succotash Cremos, Succotash Cremos, și Succotash Cremos De Pui.
Instrucțiuni
1
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați porumbul, okra și 1 lingură de apă. Acoperiți cu prosoape de hârtie umede și cuptor cu microunde la setare ridicată timp de 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Porumb
Bame
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Cuptor Cu Microunde
Bol
2
Într-o cratiță medie, la foc mediu, amestecați laptele și amestecul de sos alb. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura la foc mic și continuați să amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați porumb fiert și okra, fasole de unt și pimento tocat în sosul alb. Reveniți la foc mediu și încălziți.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.