Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dovleceii cu spaghete umplute cu Lasagna. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.55 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă de la Closet Cooking are 30771 de fani. Dacă aveți ulei, busuioc, brânză de vaci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Suc De Spaghete Lasagna Umplute, Suc De Spaghete Umplute Cu Lasagna, și Suc De Spaghete Umplute Cu Lasagna.
Instrucțiuni
1
Ungeți carnea interioară a dovlecelului spaghetti cu ulei, condimentați cu sare și piper și prăjiți, cu pielea în sus, într-un cuptor preîncălzit de 204° până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.Între timp, gătiți curcanul, aproximativ 8-10 minute, și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghetti Squash
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați usturoiul, fulgii de ardei roșu și feniculul și gătiți până la parfum, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați curcanul, roșiile, pasta de roșii, condimentul Italian, frunza de dafin, boiaua, oțetul balsamic, sarea și piperul, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când dovleceii spaghetti sunt fierți și apoi amestecați busuiocul și scoateți-l de pe foc.Puneți o parte din interiorul fiecărei jumătăți de dovlecei spaghete, împărțiți amestecul de brânză de vaci și busuioc între ele, urmat de sos și brânză.Se fierbe la cuptor până când brânza s-a topit și s-a transformat într-un maro auriu deschis, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Spaghetti Squash
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Biscuiți Din Grâu Integral
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt