Suc de roșii vegetale
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în cutia dvs. de rețete, Sucul de roșii Veggie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această băutură are 87 de calorii, 3 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Pentru 1,21 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de ceapă, zahăr, spanac și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 79%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chifteluțe cu legume (pulpă de suc), suc de lămâie cu grapefruit și legume și suc de legume cu mango și citrice {fără zahăr adăugat, lactate și gluten}.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez sau într-un ceainic mare, combinați toate ingredientele; zdrobiți ușor roșiile. Se aduce la fierbere. Caldura redusa; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 oră sau până când legumele sunt fragede, amestecând des. Misto.
Presați amestecul printr-o moară alimentară sau o sită fină. Dați la frigider sau congelați. Agitați sau amestecați bine înainte de servire.