Suc De Ghindă Cu Condimente De Miere

Suc De Ghindă Cu Condimente De Miere
Miere-condiment ghindă Squash este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 361 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de miere, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Suc De Ghindă Cu Condimente De Mere, Spice-frecat cotlet de porc cu suc de fructe ghindă, și Dovleac de ghindă cu nuci de miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați mierea, untul, sarea, scorțișoara și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
GhimbirGhimbir
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați dovleceii în jumătate; aruncați semințele. Umpleți jumătățile de dovlecei cu amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
3
Se pune într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt. Se acoperă și se coace la 375 la 1 oră sau până când dovlecelul este fraged. Descoperi; coaceți cu 10 minute mai mult sau până când umplutura este cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
4
Serviți patru jumătăți de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
5
Scurgeți și aruncați amestecul de unt din dovleceii rămași; piure. Puneți la frigider dovleceii pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Suc De FructeSuc De Fructe
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista