Suc De Ghindă Cu Condimente De Miere
Miere-condiment ghindă Squash este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 361 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de miere, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Suc De Ghindă Cu Condimente De Mere, Spice-frecat cotlet de porc cu suc de fructe ghindă, și Dovleac de ghindă cu nuci de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați mierea, untul, sarea, scorțișoara și ghimbirul.
Tăiați dovleceii în jumătate; aruncați semințele. Umpleți jumătățile de dovlecei cu amestec de unt.
Se pune într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt. Se acoperă și se coace la 375 la 1 oră sau până când dovlecelul este fraged. Descoperi; coaceți cu 10 minute mai mult sau până când umplutura este cu bule.
Serviți patru jumătăți de dovlecei.
Scurgeți și aruncați amestecul de unt din dovleceii rămași; piure. Puneți la frigider dovleceii pentru o altă utilizare.