Suc de fructe prăjită și tartă de mere
Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie, cuișoare măcinate, brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Tartă De Dovlecei Cu Butternut Prăjit, Tartă prăjită cu mere, ceapă eșalotă și brânză de capră, și Suc de fructe prăjită și supă de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați laturile de squash pentru a face o formă dreptunghiulară. Feliați dovleceii în dreptunghiuri de 6 (2 pe 4 inci). Aruncați dovlecelul în 1 lingură de ulei de măsline, sare, piper, după gust, cuișoare măcinate și zahăr brun.
Coaceți în cuptor până se înmoaie, aproximativ 15 până la 25 de minute.
Măr: feliați merele în dreptunghiuri de 6 (2 pe 4 inci).
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie sotată la foc mediu-mare și adăugați mere, sare și piper.
Se sotează până se înmoaie, având grijă să nu se gătească prea mult.
Compot de șalotă: cojiți 7 șalote mari și aruncați în 1 lingură de ulei, sare și piper, după gust.
Se pune într-o tigaie și se acoperă cu folie de aluminiu. Prăjiți aproximativ 30 până la 45 de minute la 350 de grade F sau până la licitație.
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să gătiți timp de 10 minute. Într-un robot de bucătărie sau blender, adăugați șobolani cu cimbru proaspăt tocat și condimentați, după gust, cu sare și piper.
Așezați fiecare dreptunghi de dovleac deasupra unei bucăți de patiserie puf. Faceți același lucru cu merele.
Așezați o cantitate egală de brânză albastră deasupra dovlecelului.
Puneți patiseria de puf în cuptor până când dovlecelul și mărul sunt calde, iar brânza albastră s-a topit.
Așezați compotul de ceapă deasupra brânzei albastre și garnisiți farfuria cu sosul.
Reduceți ingredientele în oală până la sirop. Finalizați cu piper negru proaspăt crăpat.;