Suc de fructe ghindă umplute II
Umplute Acorn Squash II este un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție conține 509 calorii, 28G de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, ceapă, cârnați de porc măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 62 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, Squash Ghindă Umplute, și Squash Ghindă Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Presărați dovlecelul cu sare și piper și pulverizați ușor cu ulei de gătit.
Așezați într-un vas de copt carnea cu fața în jos și acoperiți cu folie de plastic.
Cuptorul cu microunde este ridicat timp de 10 până la 15 minute sau până când carnea este fragedă.
Între timp, gătiți carnea de vită și carnea de porc în 1 lingură de ulei la foc mediu mare până se rumenesc bine, amestecând frecvent pentru a se sfărâma.
Se scurge și se lasă deoparte. În aceeași tigaie, gătiți ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă.
Combinați carnea de vită și carnea de porc cu brânza și ceapa și amestecați lingura în jumătăți de dovlecei.
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când brânza este topită și dovlecelul este ușor rumenit. Condimentează cu sare și piper după gust.