Suc de fructe, ciuperci și gorgonzola pilaf

Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți pilaf de dovlecei, ciuperci și gorgonzola acasă. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 511 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca fel principal. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de ciuperci, pachet de pătrunjel, gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pilaf Japonez De Ciuperci, Castane Și Dovlecei, Pilaf cu două cereale cu brânză Gorgonzola, și Mănunchiuri de ciuperci ' n Gorgonzola.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă, adăugați ceapa și usturoiul și prăjiți 5 minute. Sfat în squash și buton ciuperci, și se fierbe pentru câteva minute mai mult. Se amestecă orezul, apoi se toarnă bulionul. Se amestecă bine, apoi se adaugă ciupercile uscate, salvie și tulpinile de pătrunjel. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 35-40 de minute până când orezul este fraged verificați spre sfârșitul gătitului și adăugați puțină apă dacă orezul a absorbit tot stocul. Dacă există mult lichid, descoperiți și gătiți încă 5-10 minute.
Scoateți focul, pliați frunzele de pătrunjel și brânza cu puțin piper negru, apoi lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.