Suc de dovleac de iarnă și verdețuri
Suc de fructe de iarnă souffl și verdețuri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 162 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, brânză fontina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Suc De Dovleac De Iarnă 8, Suc De Fructe De Iarnă Souffle Coace, și Suc De Dovleac De Iarnă Suc De Fructe De Iarnă Cu Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membrana.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt; coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până se înmoaie. Mișto. Peel squash. Pulpă de piure. Puneți deoparte 2 căni de pulpă, rezervând pulpa rămasă pentru o altă utilizare.
Combinați 2 căni pulpă de dovleac, lapte și următoarele 4 ingrediente (lapte prin albus de ou) într-un robot de bucătărie; procesați până la omogenizare.
Se toarnă într-un vas de suflet de 1 litru acoperit cu spray de gătit.
Așezați vasul souffl într-o tigaie pătrată de 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până se umflă și se fixează.
În timp ce dovlecelul se coace, aduceți 2 litri de apă și 1/2 linguriță de sare la fierbere într-un vas de 8 litri sau cuptor olandez.
Adăugați brânză elvețiană; acoperiți și gătiți 8 minute.
Se scurge bine; aruncați cu unt.