Struguri violet cu dungi și Panna Cotta Parfait
Dungi violet de struguri și Panna Cotta Parfait este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 72 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, gelatină, suc de struguri concord și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Panna Cotta cu iaurt si zahar brun cu gel de struguri Cor9e, mango panna cotta , cum se face vegetarian mango panna cotta, și Panna cottas fantomatic cu sos îngrozitor (Panna Cotta cu sos de afine-portocale) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, fierbeți sucul de struguri la foc moderat până se reduce la jumătate; lasa sa se raceasca.
Transferați 1/4 cană de suc într-o tigaie mică.
Presărați 1-1 / 2 lingurițe de gelatină peste sucul de struguri și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se încălzește amestecul de gelatină la foc mic, amestecând o dată sau de două ori până se dizolvă.
Lăsați să se răcească, apoi amestecați amestecul înapoi în sucul de struguri răcit rămas; rezervați 3/4 cană de gelatină de struguri și turnați cu grijă restul în 6 flauturi de șampanie. Dați la frigider flautele până când gelatina de struguri este răcită și setată, cel puțin 2 ore.
Într-o cratiță medie, combinați smântâna grea, zahărul și coaja de lămâie și aduceți la foc mic.
Lăsați să se răcească, apoi aruncați coaja de lămâie.
Se toarnă 1/4 cană de smântână într-o tigaie mică și se presară deasupra restul de 1-1/4 lingurițe de gelatină.
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute. Încălziți amestecul de gelatină la foc mic până se dizolvă, apoi amestecați-l în crema rămasă împreună cu Zara; lasa sa se raceasca complet.
Se toarnă cu grijă panna cotta de zară în flautele de șampanie și se răcește până se fixează, aproximativ 2 ore. Dacă este necesar, reîncălziți gelatina de struguri rămasă la foc mic până când este doar turnabilă; se toarnă un strat subțire peste panna cotta în fiecare flaut. Se dă la frigider până se fixează.
Serviți parfaitele cu amaretti.