Strudel De Pui
Strudelul de pui necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 4,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 555 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână înlocuitor de ou, boia de ardei, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Ștrudel cu mere (ștrudel apfel), Strudel De Legume De Pui Savuros, și Strudel grecesc cu pui și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Se adauga ceapa, si saut timp de 6 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă spanacul și se gătește timp de 2 minute sau până când spanacul se ofilește, amestecând continuu.
Se ia de pe foc. Se amestecă puiul și următoarele 6 ingrediente (pui prin usturoi).
Înveliți ușor 1 foaie de aluat phyllo cu spray de gătit (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca).
Se presara cu 1 lingura pesmet. Repetați straturile cu 3 foi phyllo, spray de gătit și 3 linguri pesmet.
Apăsați ușor straturile împreună.
Așezați aproximativ 2 1/2 căni de amestec de pui de-a lungul a 1 margine lungă a foii filo superioare, lăsând o margine de 1/2 inch. Începând de la marginea lungă cu marginea de 1/2 inch, înfășurați moda jelly-roll.
Așezați, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Tuck se termină sub. Repetați cu restul de 4 foi phyllo, spray de gătit, 1/4 cană pesmet și 2 1/2 căni amestec de pui.
Ungeți strudelele uniform cu unt.
Presărați fiecare cu 1/8 linguriță de boia.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți strudelele la 375 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Tăiați fiecare strudel în 4 felii.