Strudel de porc fiert cu sos verde de mere
Strudel de porc fiert cu sos de mere verde este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 602 calorii, 37g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $ 5.46 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați untură, paprika, speck și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură De Porc Înăbușită Cu Sos De Coniac De Mere, Strudel de mere cu sos de cidru, și Cotlet de porc monstru la grătar cu Tomatillo și sos de mere verzi.
Instrucțiuni
Într-o caserolă cu fund greu, încălziți untura până la fumat.
Adăugați bucăți de porc, 5 sau 6 la un moment dat și gătiți până se rumenesc. îndepărtați și adăugați morcovi, ceapă, ardei, boia de ardei, pete, cuișoare, scorțișoară și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați vin și aduceți la fierbere.
Adăugați carne și reveniți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți 1 1/2 ore până când este foarte fraged. Se condimentează cu sare și piper și se lasă să se răcească 4 ore la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți aluatul de strudel într-un dreptunghi de 10 pe 14 inci.
Așezați tocană rece de porc în centru și înfășurați-vă ca un strudel. Salvați bucăți de aluat tăiate pentru a garnisi strudelul cu un design sau numele unei persoane dragi.
Ungeți cu gălbenușuri de ou bătute, așezați pe o foaie de fursecuri și coaceți 50 până la 60 de minute, până se rumenesc și se fierb fierbinte în interior. Se lasă să se odihnească 10 minute și se servește cu sos de mere verde.