Strudel Cu Mere

Strudel Cu Mere
Strudelul cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 77 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, făină, mere granny smith și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ștrudel cu mere (ștrudel apfel), Strudel Cu Mere, și Strudel Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.bateți oul și apa într-un castron mic cu o furculiță. Se amestecă zahărul granulat, făina și scorțișoara într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați merele și stafidele și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
MărMăr
3
Presărați făină suplimentară pe suprafața de lucru. Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Rulați foaia de patiserie într-un dreptunghi de 16 x 12 inci. Cu partea scurtă orientată spre tine, lingurați amestecul de mere pe jumătatea inferioară a foii de patiserie până la 1 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
RolaRola
5
Rulați - vă ca un rulou de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
6
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt. Puneți capetele sub pentru a sigila.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Ungeți patiseria cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
Tăiați mai multe fante în partea de sus a patiseriei.
9
Coaceți timp de 35 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați patiseria să se răcească pe foaia de copt pe o grătar timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Presărați cu zahărul cofetarilor, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista