Strudel Cu Mere
Strudelul cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 77 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, făină, mere granny smith și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ștrudel cu mere (ștrudel apfel), Strudel Cu Mere, și Strudel Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.bateți oul și apa într-un castron mic cu o furculiță. Se amestecă zahărul granulat, făina și scorțișoara într-un castron mediu.
Adăugați merele și stafidele și aruncați pentru a acoperi.
Presărați făină suplimentară pe suprafața de lucru. Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața de lucru.
Rulați foaia de patiserie într-un dreptunghi de 16 x 12 inci. Cu partea scurtă orientată spre tine, lingurați amestecul de mere pe jumătatea inferioară a foii de patiserie până la 1 inch de margine.
Rulați - vă ca un rulou de jeleu.
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt. Puneți capetele sub pentru a sigila.
Ungeți patiseria cu amestecul de ouă.
Tăiați mai multe fante în partea de sus a patiseriei.
Coaceți timp de 35 de minute sau până când patiseria se rumeneste.
Lăsați patiseria să se răcească pe foaia de copt pe o grătar timp de 20 de minute.
Presărați cu zahărul cofetarilor, dacă doriți.