Stroganoff De Vită

Stroganoff de vită necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 417 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă condensată campbell de supă de ciuperci, tăiței obișnuiți cu ouă, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce e bine. Încercați Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Stroganoff De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumeneste bine, amestecând des.
Scoateți carnea de vită din tigaie.
Se toarnă orice grăsime. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți până când este fragedă. Se amestecă supa și ardeiul în tigaie și se încălzește la fierbere. Se amestecă smântâna. Întoarceți carnea de vită în tigaie și gătiți până când amestecul este fierbinte și clocotește.
Serviți amestecul de vită peste tăiței.
Se servește cu spanac sotat cu usturoi și pâine franceză crustă. Pentru desert serviți o ceașcă proaspătă de mere și stafide: mere cubate, cu miez, amestecate cu stafide. Cost pe rețetă: 33 USD Cost pe rețetă servire: 08 usd costul total al mesei (inclusiv sugestia de servire): 00 USD calculele costurilor bazate pe iulie 2008 prețurile medii naționale