Stroganoff De Vită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stroganoff de vită. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 245 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți piper, smântână, tăiței de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Încercați Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Stroganoff De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în diagonală peste Bob în benzi late de 1/4 inch; tăiați benzile în bucăți de 2 inch.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de vită în tigaie; saut 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți carnea de vită din tigaie; așezați într-un castron mediu și păstrați la cald.
Adăugați ciupercile cremini și ceapa în tigaie; saut 4 minute.
Adăugați amestecul de ciuperci cremini la carnea de vită.
Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Adăugați făină. Gatiti 1 minut, amestecand cu un tel. Adăugați treptat bulion, amestecând constant. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa si clocoteste, amestecand continuu.
Adăugați amestecul de vită, sherry, sare și piper în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 minute.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 30 de secunde. Se amestecă smântâna.
Combinați tăiței și pătrunjelul tocat.
Serviți amestecul de vită peste tăiței.
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel, dacă doriți.