Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stroganoff clasic de vită (mai ușor). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,79 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, sos Worcestershire, margarină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Stroganoff Clasic De Vită, Paste Clasice De Vită Stroganoff, și (Brichetă) Parmigiana Clasică De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de vită peste cereale în benzi de aproximativ 1 1/2x1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Carne De Vită
2
Gatiti ciupercile, ceapa si usturoiul in margarina intr-o tigaie antiaderenta de 10 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda; scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Ciuperci
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Gatiti carnea de vita in aceeasi tigaie pana se rumeneste. Se amestecă 1 cană de bulion, sarea și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Bulion
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 15 minute.
5
Se amestecă restul de 1/2 cană de bulion în făină; se amestecă în amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
6
Se adaugă amestecul de ceapă; se încălzește la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă smântâna; se încălzește până la fierbinte (nu fierbe).