Striped Bass Meuni

Striped Bass Meuni
Striped Bass Meuni Bucrumrore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet balsamic, file de bas cu dungi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Bas Cu Dungi Întregi, Striped Bass en Papillote, și Bas Cu Dungi La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Puneți laptele într-un alt vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
3
Presărați peștele uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Lucrând cu câte un file, dragați peștele în făină, scuturând excesul. Scufundați peștele în lapte, lăsând excesul să se scurgă; dragați din nou în făină. Pune deoparte. Repetați procedura cu restul de pește, făină și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PeștePește
LapteLapte
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie, învârtindu-se până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 2 fileuri în tigaie; reduceți focul la mediu și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc și fulgii de pește ușor atunci când sunt testați cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de unt și restul de 2 fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Creșteți căldura la mediu-mare.
10
Adăugați șalotă și restul de 1/4 linguriță sare în tigaie; saut 1 minut sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați oțet și bulion; se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
BulionBulion
12
Adăugați pătrunjelul și restul de 1/4 linguriță de piper. Puneți sosul peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SosSos
PeștePește
13
Notă de vin: acest preparat lustruit cu aromele sale de unt savuros are nevoie de un vin alb ușor, crocant, neîncălzit, care va acționa ca "lămâia" pentru a echilibra aromele peștelui. Pacient Cottat Sauvignon Blanc 2006 Vin de Pays du Jardin De La France este un standout și o fura la $ Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
UntUnt
LămâieLămâie
PeștePește
VinVin

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista