Strip Steak cu sos de vin de ceapă

Strip Steak cu sos de vin de ceapă este un fără gluten felul principal. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 374 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de a. 1. sosul original, usturoiul, pene de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Strip Steak cu sos de vin roșu de rozmarin, New York Strip Steak cu sos de ciuperci de vin roșu, și Friptură prăjită din New York cu sos de muștar de vin de Port.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la căldură medie. Gatiti ceapa si usturoiul in unt intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 10 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Adăugați sos de friptură și vin; se amestecă bine. Aduceți la fierbere.
Așezați fripturile pe grătar. Grătiți 6 până la 8 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie rară (145F) până la medie (160F).
Se servește acoperit cu amestec de sos de friptură.