Strip Steak Cu Sare Condimentată

Strip friptură cu sare condimentată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 5.81 pe portie. O porție conține 623 calorii, 47G de proteine, și 47G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, semințe de coriandru, semințe de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Strip Steak cu unt de Chipotle condimentat, Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă, și Pan-Tocită Benzi Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aliniați o foaie de copt cu folie.
Întindeți 2 linguri de sare, semințele de coriandru, boabele de piper, ardeiul, fulgii de ardei roșu, semințele de mărar și usturoiul tocat într-un strat uniform pe foaia de copt și prăjiți până când usturoiul este uscat, aproximativ 30 de minute; lasa sa se raceasca.
Transferați la un măcinător de condimente și pulsați de mai multe ori. (Sarea condimentată poate fi făcută până la 1 săptămână înainte; depozitați într-un recipient etanș.)
Scoateți fripturile din frigider cu aproximativ 1 oră înainte de grătar pentru a aduce la temperatura camerei; presărați fiecare parte cu 1/2 linguriță de sare condimentată pregătită, apoi acoperiți cu folie de plastic și dați deoparte.
Preîncălziți un grătar la înălțime și pregătiți-vă pentru grătarul indirect: pe un grătar de cărbune, puneți cărbunii într-o parte; pe un grătar cu gaz, opriți jumătate din arzătoare. Ștergeți sarea de pe fripturi și uscați; periați ușor cu ulei de măsline. Grătați la foc direct până când este marcat pe fund, aproximativ 2 minute, apoi rotiți 90 de grade F și gătiți încă 2 minute. Întoarceți fripturile și repetați pe cealaltă parte, apoi transferați pe partea mai rece a grătarului (căldură indirectă); gătiți încă 5 minute pe parte pentru mediu rar.
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
Între timp, grătați roșiile la foc direct, întorcând, până când sunt marcate, aproximativ 5 minute.
Se servește cu fripturile și sarea condimentată rămasă.
Fotografie realizată de Con Poulos
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Tinga Rio Reserve Merlot cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tinga Rio Reserve Merlot]()
Tinga Rio Reserve Merlot
De culoare roșu rubiniu, cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu taninuri rotunde moi. Certificat Vegan durabil și certificat.