Stridii pe jumătate de coajă cu caviar Tobiko verde și Granitee Yuzu
Stridiile pe jumătate de coajă cu caviar Tobiko verde și Granitee Yuzu necesită aproximativ 8 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 98 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sucul yuzu, zahărul, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Stridii afumate pe jumătate " coajă, Stridiile pe jumătate de coajă cu spălare de porc, și Stridii fript pe jumătate coajă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, încălziți coaja de lămâie și coaja de tei cu sake la foc mediu-mare până când sake-ul este evaporat. Puneți deoparte să se răcească.
Într-o cratiță separată, amestecați apă, zahăr, suc de yuzu, suc de lămâie, suc de lămâie și sirop de porumb și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți fără a agita până când tot zahărul s-a dizolvat, aproximativ 3 până la 5 minute.
Scoateți vasul de pe foc și lăsați siropul să se răcească complet.
Adăugați coaja de lămâie și var, apoi turnați într-un vas de copt superficial sau într-un recipient de plastic și puneți-l în congelator. (Containerele de plastic de mică adâncime cu capacitate de 6 pahare, cu un capac care măsoară 6 inci cu 10 inci cu 2 inci adâncime și pe care le puteți obține în magazinele alimentare ar fi ideale în acest scop.)
Verificați după aproximativ 2 ore și amestecați amestecul. După aproximativ 4 ore, amestecul va fi început să se configureze și puteți înscrie suprafața întorcând o lingură înapoi și folosind vârful pentru a răzui siropul înghețat în "bucle de gheață."Repetați acest proces de răzuire periodic, la fiecare 2 ore sau cam așa ceva, până când tot siropul este răzuit în consistența gheții de apă.
Aranjați stridiile pe un pat de gheață. Topiți fiecare stridie cu 1/8 linguriță de wasabi și 1/8 linguriță de caviar.
Se servește cu granitee yuzu.