Stridii festonite I
Stridii Scalloped I este o rețetă pescatariană cu 4 porții. Acest aperitiv are 361 de calorii, 4 g de proteine și 29 g de grăsime per porție. Pentru 64 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 48 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați piper măcinat, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 35%, ceea ce nu este atât de super. Rețete similare sunt stridiile stridii, stridiile II și stridiile.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F (230 de grade C). Ungeți un vas de copt puțin adânc.
Combinați pesmetul și pesmetul de biscuit, amestecați untul topit.
Pune un strat subțire din amestecul de pesmet pe fundul vasului de copt pregătit.
Puneti stridiile peste pesmet si presarati cu sare si piper dupa gust.
Deasupra se toarnă 2 linguri de lichid de stridii și 1 lingură de lapte. Repetați apoi acoperiți stratul superior cu amestecul de pesmet rămas.
Coaceți la 450 de grade F (230 de grade C) timp de 30 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru stridii. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadetul este o alegere clasică pentru scoici, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.