Stridii Creole
Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 62 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Un amestec de cardoane, smântână grea, fișier gumbo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Stridii, 6 stridii, și Stridii Rockefeller pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și curățați cardoanele. Puneți deoparte în apă rece pentru a acoperi cu sucul de lămâie.
Într-o cratiță grea, reduceți smântâna la jumătate la foc moderat. În timp ce crema se reduce, gătiți cardoanele în apă clocotită sărată până se înmoaie.
Scurgeți și păstrați cald.
Strecurați lichiorul de stridii în crema redusă și reduceți amestecul cu o treime până la aproximativ 2 căni.
Adăugați cayenne. Braconați stridiile în cremă timp de 3 minute.
De pe foc, amestecați fișierul gumbo powder sau adăugați un vârf la fiecare porție de la masă.
Scurgeți bine cardoanele și aranjați-le pe un platou adânc încălzit.
Se toarnă stridiile și smântâna peste cardoane.
Se servește în farfurii de supă încălzite.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;