Strawberry Shortcake Fleac
Strawberry Shortcake fleac ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Pentru $1.34 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 400 de calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1575 ar spune că a lovit locul. Un amestec de budincă instant cu aromă de vanilie jell-O, gem de căpșuni, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați strawberry shortcake , cum se face vegan strawberry shortcake, Tiramisu Shortcake Fleac, și Nu Coace Berry Shortcake Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru straturi rotunde de tort de 2 (9 inci). Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min. Inversați pe rafturi de sârmă; îndepărtați ușor tigăile. Se răcește complet prăjiturile. Între timp, aruncați fructe de pădure cu zahăr. La frigider 30 min.
Înfășurați 1 tort în folie de aluminiu Reynolds Wrap; congelați pentru o altă utilizare.
Tăiați tortul rămas orizontal în jumătate; întindeți stratul inferior cu gem. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Folosiți tăietor de prăjituri de 2-1 / 2 inci pentru a tăia cercul din centrul tortului; pus deoparte.
Tăiați tortul rămas în bucăți de 2 inci.
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mediu cu biciul 2 min. Se amestecă biciul rece.
Puneți jumătate din fiecare bucată de tort, fructe de pădure (cu sucuri) și amestec de budincă într-un castron mare de sticlă; repetați straturile. Sus cu turtă rezervată. Refrigerați 4 ore.