Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Strawberry Rhubarb Shortcake. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 469 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, extractul de vanillan, căpșunile de containere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Strawberry Rhubarb Shortcake, Strawberry Rhubarb Shortcake, și Shortcake de migdale cu sos de căpșuni-rubarbă.
Instrucțiuni
1
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci cu unt și praf cu făină, atingând excesul. Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt și sarea; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți untul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până la pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați zahărul și continuați să bateți până când este foarte pufos, cu aproximativ 2 minute mai mult. Într-un castron mic, amestecați împreună crema și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
4
Adăugați jumătate din amestecul de făină și jumătate din amestecul de ouă în untul cremă și bateți până se combină. Repetați cu restul de făină și amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Adăugați coaja de lămâie și vanilia și bateți aluatul la viteză medie-mare timp de încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Căpșuni La Picior
6
Transferați aluatul în tigaia pregătită pentru tort, întindeți blatul uniform și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată și crengutele superioare înapoi la atingere, 40 până la 45 de minute. Se răcește în tigaie 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Lingură De Grăsime Naturală
1
Combinați rubarba cu 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de apă într-un vas mediu. Aduceți la foc mic la foc mediu și continuați să gătiți, amestecând, până când rubarba se gătește într-un piure gros, 18 până la 20 de minute. Se răcește complet, apoi se pliază în jumătate din căpșuni. Amestecați restul de 1 lingură de zahăr în fructele de pădure rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Pentru frisca: când este gata să asamblați tortul, bateți smântâna cu zahărul și vanilia într-un bol mediu cu un mixer până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
3
Folosind un cuțit zimțat, feliați tortul pe jumătate orizontal și așezați jumătatea inferioară pe un suport pentru tort sau pe o farfurie de servire tăiată în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
4
Se întinde cu 1 cană de frișcă, oprindu-se la aproximativ 1/2 inch de marginea tortului, apoi se acoperă cu amestecul de căpșuni-rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Așezați a doua jumătate a tortului tăiat, peste umplutura de căpșuni-rubarbă și întindeți frișca rămasă deasupra, apropiindu-vă de marginea tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
6
Garnisiți cu căpșunile feliate rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
7
Nota bucătarului: pentru a face acest tort înainte, puteți asambla și răci complet până la 4 ore înainte, fără garnitura de căpșuni și zahăr feliată. Se acoperă cu căpșunile feliate înainte de servire.