Straturi de mic dejun cu dovleac și afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Stratan pentru micul dejun cu dovleac și afine. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.37 pe portie. O porție conține 281 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de pâine, sirop de arțar, dovleac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cranberry Dovleac Mic Dejun Coace, Straturi De Mic Dejun, și Straturi De Mic Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt pătrat de 9 inci cu spray de gătit.
Întindeți jumătate din pâine în vasul de copt; acoperiți cu jumătate din afine. Repet.
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, dovleacul, coaja de portocală, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara, zahărul brun, vanilia și sarea cu biciul până se omogenizează bine; se toarnă peste amestec în tigaie. Pulverizați foaia de folie cu spray de gătit; așezați partea pulverizată în jos peste tigaie. Capac; refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cuptorul la 163°.
Coaceți acoperit 30 de minute. Descoperiți; coaceți cu 30 până la 40 de minute mai mult sau până când partea superioară este maro aurie și cuțitul introdus în centru iese curat.
Se servește cald acoperit cu iaurt și sirop de arțar.