Stoc De Vițel
Stocul de vițel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 122 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de resturi de carne de vită, ulei de canolan, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Stoc De Vițel, Stoc de vițel, și Stoc De Vițel Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Un stoc este ceva ce fac primul lucru când am o zi de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Aranjați oasele și resturile de vițel într-un singur strat pe 2 sau 3 foi de copt căptușite cu folie.
Puneți tăvile în cuptor și gătiți până când oasele se rumenesc, 1 până la 1 1/2 ore.
Încălziți o tigaie mare și adăugați 1 lingură de ulei. Când începe să fumeze ușor, adăugați cele 2 jumătăți de ceapă pe piele, tăiate cu fața în jos. Vrem să se înnegrească.
Combinați restul de ceapă feliată, morcovi și țelină. Când partea de carne a jumătăților de ceapă devine neagră, scoateți-le din tigaie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și amestecați legumele. Condimentează cu sare și gătește, amestecând din când în când, până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 până la 8 minute.
Când oasele sunt prăjite și rumenite, scurgeți orice exces de grăsime și adăugați într-o oală mare. Acoperiți cu apă rece (apa caldă face un stoc tulbure) și aduceți la fierbere la foc mare. Coborâți căldura și folosiți o ladă pentru a îndepărta orice spumă sau impurități din partea de sus.
Adăugați legumele, cheesecloth-ul care conține cimbru, frunze de dafin și boabe de piper negru și jumătățile de ceapă neagră (care vor adăuga aromă și vor îmbogăți culoarea). Se amestecă un vârf de sare, apoi se reduce focul la foc mic și se gătește timp de 6 până la 8 ore.
Opriți căldura și lăsați stocul să se odihnească. Gustă! Dacă are gust apos sau are o aromă nedezvoltată, gătește-l mai mult! Am făcut stoc care a luat 12 la 16 ore pentru a ajunge la îndeplinire.
Strângeți stocul și returnați-l în oală. Fierbeți ușor stocul la foc mic până la mediu pentru a reduce și intensifica aromele. Folosiți o ladă pentru a îndepărta orice impurități pe măsură ce stocul se reduce. Se răcește și se utilizează imediat sau se îngheață pentru o utilizare ulterioară.