Stoc De Pui

Stoc De Pui
Stocul de pui necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 751 calorii, 64G de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Cap la magazin și ridica morcov, piper, ceapa, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare sunt Stoc de legume – un stoc bun este Important, {Video} cum se face stoc de pui de bază din pui rămas, și Stoc De Pui.

Instrucțiuni

1
În cuptorul sau oala olandeză de 4 litri, puneți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ingredientele rămase; se încălzește la fierbere. Spumă degresată din bulion; reduceți căldura. Se acoperă; se fierbe aproximativ 45 de minute sau până când sucul de pui este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (cel puțin 165 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
3
Îndepărtați cu grijă puiul din bulion prin plasarea lingurii de lemn în cavitate și ridicarea cu furculiță sau clești. Pui rece aproximativ 10 minute sau doar până când se răcește suficient pentru a se descurca. Se strecoară bulionul prin strecurătoare fină; aruncați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Îndepărtați pielea și oasele de la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Tăiați puiul în bucăți de 1/2 inch. Grăsime degresată din bulion. Folosiți imediat bulion și pui sau acoperiți și refrigerați bulionul și puiul în recipiente separate până la 24 de ore sau congelați până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista