Stoc De Pui
Stocul de pui necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 751 calorii, 64G de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Cap la magazin și ridica morcov, piper, ceapa, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare sunt Stoc de legume – un stoc bun este Important, {Video} cum se face stoc de pui de bază din pui rămas, și Stoc De Pui.
Instrucțiuni
În cuptorul sau oala olandeză de 4 litri, puneți puiul.
Adăugați ingredientele rămase; se încălzește la fierbere. Spumă degresată din bulion; reduceți căldura. Se acoperă; se fierbe aproximativ 45 de minute sau până când sucul de pui este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (cel puțin 165 buc.f).
Îndepărtați cu grijă puiul din bulion prin plasarea lingurii de lemn în cavitate și ridicarea cu furculiță sau clești. Pui rece aproximativ 10 minute sau doar până când se răcește suficient pentru a se descurca. Se strecoară bulionul prin strecurătoare fină; aruncați legumele.
Îndepărtați pielea și oasele de la pui.
Tăiați puiul în bucăți de 1/2 inch. Grăsime degresată din bulion. Folosiți imediat bulion și pui sau acoperiți și refrigerați bulionul și puiul în recipiente separate până la 24 de ore sau congelați până la 6 luni.