Stoc De Pui
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Stocul de pui ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 574 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pătrunjel cu frunze plate, tulpini de țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Stoc de legume – un stoc bun este Important, {Video} cum se face stoc de pui de bază din pui rămas, și Stoc De Pui.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele și 3 litri de apă rece într-un vas mare. Aduceți la fierbere;reduceți căldura și fierbeți ușor, degresând ocazional suprafața, până când stocul este redus cu o treime, 2 1/2-3 ore.
Se strecoară stocul printr-o sită cu ochiuri fineîntr-un castron mare; aruncați solidele. Faceți înainte: stocul poate fi făcut cu 3 zile înainte.
Lăsați să se răceascăcomplet, apoi acoperiți și răciți sau înghețați timp de până la 3 luni.
Și Trei Moduri De A-L Folosi
Reduceți stocul la jumătate pentru a-i concentra aroma.
Adăugați tortellini sau paste mici cu papion și gătițipână când pastele sunt al dente.
Parmezan presărat peste.Supă De Usturoi
Fierbeti supa cu cativa catei de usturoi (saumulti, daca preferati) pana cand bulionul este aromatizat dupa bunul plac. Crack un ou în oală șiușor braconaj. Ne place să dublăm și să servim supa de usturoi cu o bucată de pâine prăjită cu usturoi.Orez Cu Roșii
Bateți o lingură de pastă de roșii în stocși folosiți amestecul în loc de apă pentru a gătio oală cu orez. Acest fel de mâncare simplu este un favorit al nostru pentru a servi cu fasole neagră sau de-a lungulpan-pește prăjit.