Stoc De Curcan Prăjit
Stocul de curcan prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 170 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de crenguțe de pătrunjel, morcov, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 42%. Încercați Supă de curcan de lămâie de casă și supă de tăiței de curcan Jalapeno, pentru stocul de curcan și supa de tăiței de curcan Soba, și Turcia Stoc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați aripile într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 450 timp de 1 oră sau până se rumenesc.
Scoateți aripile din tigaie.
Așezați tigaia la foc mediu-mare; amestecați 1 cană de apă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina; gatiti 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați curcan, lichid de tigaie, restul de 15 căni de apă, boabe de piper, cimbru, pătrunjel și frunze de dafin. Se aduce la foc mic; gătiți timp de 3 ore sau până se reduce la 12 căni. Se strecoară printr-o sită peste un bol; aruncați solidele. Acoperiți și răciți peste noapte. Degresați grăsimea solidificată de la suprafață; aruncați.