Stoc De Carne Maro
Stocul de carne brună ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 325 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de vită, piper, buchet garni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Stoc De Carne, Stoc de pui (sau orice altă carne) , și Stoc De Pui Maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C).
Combinați oasele de vită, ceapa și morcovii într-o tigaie. Prăjiți, întorcând ingredientele ocazional, aproximativ 40 de minute, până se rumenesc bine.
Transferați oasele, ceapa și morcovii într-o cratiță mare, adăugând orice garnituri de legume, buchetul garni și boabele de piper.
Se toarnă suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1in (2,5 cm). Aduceți la fierbere la foc mare, îndepărtând orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți focul la minim și fierbeți 3-4 ore, până când este bine aromatizat.
Se strecoară stocul într-un castron mare.
Lăsați să stea 10 minute, apoi îndepărtați grăsimea de pe suprafață. Utilizați imediat sau răciți complet și refrigerați sau congelați.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;