Stive de vinete la grătar cu roșii și Feta

Stive de vinete la grătar cu roșii și Feta
Stivele de vinete la grătar cu roșii și Feta necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 377 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, vinete, feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină pentru Al Patrulea Iulie. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Rețete similare includ Stive de vinete, roșii și Feta la grătar, Stive De Vinete La Grătar Cu Roșii Și Feta, și Stive De Vinete Și Roșii La Grătar.

Instrucțiuni

1
Se amestecă busuiocul cu ulei și 1/2 linguriță sare în blender până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-o sită căptușită cu un prosop de hârtie sau filtru de cafea, așezată peste un castron și se lasă să se scurgă 20 de minute. Adunați părțile laterale ale prosopului sau filtrați și apăsați ușor pe el pentru a extrage mai mult ulei. (Veți avea un ulei generos de 1/3 cană.) Rezervați 1 lingură de ulei de busuioc separat pentru servire. Răzuiește solidele de busuioc într-un castron mic și rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz); vezi "procedura de grătar" de mai jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
În timp ce grătarul se încălzește, tăiați fundul vinetelor, apoi tăiați runde transversale de 6 (1/2 inch grosime) din fiecare, începând de la capătul tăiat. Rezervați vinetele rămase pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Tăiați 4 runde (1/3-inch-grosime) din roșii mari și 2 felii centrale (1/3 inch grosime) din fiecare roșie medie, rezervând Roșia rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6
Periați ușor rondele de vinete pe ambele părți cu ulei de busuioc și presărați 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Grătiți pe un grătar ușor uns, acoperit numai dacă folosiți un grătar pe gaz, răsturnați ocazional, periați ușor vinetele cu mai mult ulei de busuioc ocazional dacă pare uscat, până când vinetele sunt foarte fragede, 6 până la 10 minute. (Lăsați grătarul pe gaz.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Pe tava de copt, Aranjați 4 cele mai mari runde de vinete una lângă alta și întindeți fiecare cu 1/2 linguriță generoasă de solide de busuioc rezervate, apoi acoperiți fiecare cu 1 din 4 cele mai mari runde de roșii. Condimentați roșiile cu sare și piper și acoperiți fiecare cu aproximativ 1 lingură de feta. Faceți un alt strat cu rondele de vinete de dimensiuni medii, solide de busuioc, rondele de roșii medii, sare, piper și feta, apoi acoperiți cu vinetele rămase și feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Puneți tigaia pe grătar și gătiți stivele, cu capacul grătarului închis, până când se încălzește și brânza deasupra se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Transferați stivele pe 4 farfurii și stropiți farfurii cu ulei de busuioc rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
4
Procedura De Grătar
1
Fierbinte: când puteți ține mâna acolo timp de 1 până la 2 secunde
2
Mediu-fierbinte: 3 până la 4 secunde
3
Scăzut: 5 până la 6 secunde
4
Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi, dacă este necesar, reduceți la căldură specificat în rețetă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, gătiți vinetele într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, mare (cu 2 arzătoare), la foc moderat, răsturnând o dată, aproximativ 20 până la 25 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Coaceți stivele în tava de copt superficială într-un cuptor preîncălzit de 450 de grade F, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista