Stive De Tort Cu Gem De Trandafir Englezesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați stivele de prăjituri cu gem de trandafir englezesc. Această rețetă face 8 porții cu 423 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână gem de zmeură, glazură bogată și cremoasă de vanilie, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort de trandafir englezesc, Stive De Brioșe Englezești Cu Brânză, și Stive De Tort Icebox Cu Nucă De Cocos-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Linie tigaie de 15x10x1 inch cu folie. Pulverizați cu spray de gătit.
Faceți aluatul conform instrucțiunilor de pe cutia de amestec de tort.
Coaceți 17 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Nu scoateți tortul din tigaie. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Puneți tortul în congelator. Congelați până la ferm, aproximativ 1 oră.
Între timp, pentru a face trandafiri, desfaceți gustări de fructe.
Periați ușor o parte a fiecărei gustări de fructe cu apă.
Se presară cu zahăr pentru a acoperi. Repetați pe cealaltă parte.
Tăiați fiecare gustare în benzi de 1/2 inch. Începând de la un capăt scurt, rotiți benzi în jurul unui capăt al scobitorii, adunându-l împreună pentru a forma un trandafir.
Adăugați o bandă suplimentară, apăsând pentru ao ține împreună. Repetați pentru a face 8 trandafiri.
Pentru a asambla stive de gem, scoateți tortul din congelator. Folosind folie, ridicați tortul din tigaie. Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 2 3/4 inci, tăiați 16 runde din tort. Pe raftul de răcire, așezați 8 runde cu partea de sus în jos.
Întindeți fiecare cu 1 linguriță de gem de zmeură. Se acoperă cu rondele de tort rămase, cu partea de sus în sus.
În bolul cu microunde, glazura cu microunde neacoperită la înălțime aproximativ 30 de secunde sau doar până se topește; se amestecă pentru a se amesteca.
Lasă să se răcească ușor. Lingura 2 linguri glazura peste fiecare tort, permițând glazura pentru a rula în jos părți de tort. Introduceți scobitoarea cu vârf de trandafir prin partea superioară a fiecărui tort pentru a asigura stratul și pentru ca trandafirul să ofere decor.