Stive De Ceapă Balsamică
Stive de ceapă balsamică este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 312 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Stive de salată Caprese cu reducere balsamică, Stive Caprese cu cartofi balsamici cu miere la grătar, și Stive de Mozzarella, busuioc și nectarină prăjite cu glazură balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați feliile de ceapă într - un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Se amestecă împreună oțet și următoarele 4 ingrediente.
Se toarnă peste felii de ceapă. Acoperiți și răciți 8 ore, întorcându-vă o dată.
Scoateți ceapa din pansament cu o spatulă cu fante, rezervând pansamentul.
Felii de ceapă la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
2 minute pe fiecare parte sau până când sunt crocante-fragede și aurii.
Strat jumătate de felii de ceapă la grătar fiecare cu 1 rundă de brânză, 2 frunze de busuioc și 1 felie de roșii; se acoperă cu jumătatea rămasă de felii de ceapă.
Stive de ceapă la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare 3 minute sau până se topește brânza.
Serviți stive de ceapă cu pansament rezervat.