Stive De Ceapă Balsamică

Stive De Ceapă Balsamică
Stive de ceapă balsamică este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 312 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Stive de salată Caprese cu reducere balsamică, Stive Caprese cu cartofi balsamici cu miere la grătar, și Stive de Mozzarella, busuioc și nectarină prăjite cu glazură balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați feliile de ceapă într - un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Se amestecă împreună oțet și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
3
Se toarnă peste felii de ceapă. Acoperiți și răciți 8 ore, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Scoateți ceapa din pansament cu o spatulă cu fante, rezervând pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Felii de ceapă la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
2 minute pe fiecare parte sau până când sunt crocante-fragede și aurii.
7
Strat jumătate de felii de ceapă la grătar fiecare cu 1 rundă de brânză, 2 frunze de busuioc și 1 felie de roșii; se acoperă cu jumătatea rămasă de felii de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Stive de ceapă la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare 3 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Serviți stive de ceapă cu pansament rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista