Stive De Cartofi Dulci Festonate

Stive De Cartofi Dulci Festonate
Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 125 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză proaspăt mozzarella, cățel de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Stive De Cartofi Festonate Cu Parmezan, Stive De Cartofi Festonate Cu Parmezan, și Petite Pommes Anna (Stive De Cartofi Cu Unt) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți jumătate de cartofi dulci într-o tigaie de briose ușor unsă cu 12 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
3
Se presară cu 1 1/2 linguriță. cimbru și 1/2 cană de brânză. Se acoperă cu cartofii dulci rămași. (Cartofii vor veni ușor deasupra marginii fiecărei căni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
CimbruCimbru
4
Crema cu microunde, următoarele 3 ingrediente și restul de 1/2 linguriță. cimbru la maxim 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
5
Se toarnă amestecul de smântână în căni de briose (aproximativ 1 lingură. pe cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
6
Coaceți la 375, acoperit cu folie de aluminiu, 30 de minute. Descoperiți și presărați cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Coaceți 5 până la 7 minute sau până când brânza este topită și ușor aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 5 minute. Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii fiecărei căni și ridicați stivele de cartofi din cupe folosind o lingură sau o spatulă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
9
Transferați pe un platou de servire.
10
Garnisiți, dacă doriți.
11
* Brânza Gruyre poate fi înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista