Stive De Cartofi Dulci Festonate
Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 125 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză proaspăt mozzarella, cățel de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Stive De Cartofi Festonate Cu Parmezan, Stive De Cartofi Festonate Cu Parmezan, și Petite Pommes Anna (Stive De Cartofi Cu Unt) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți jumătate de cartofi dulci într-o tigaie de briose ușor unsă cu 12 căni.
Se presară cu 1 1/2 linguriță. cimbru și 1/2 cană de brânză. Se acoperă cu cartofii dulci rămași. (Cartofii vor veni ușor deasupra marginii fiecărei căni.)
Crema cu microunde, următoarele 3 ingrediente și restul de 1/2 linguriță. cimbru la maxim 1 minut.
Se toarnă amestecul de smântână în căni de briose (aproximativ 1 lingură. pe cană).
Coaceți la 375, acoperit cu folie de aluminiu, 30 de minute. Descoperiți și presărați cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți 5 până la 7 minute sau până când brânza este topită și ușor aurie.
Lăsați să stea 5 minute. Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii fiecărei căni și ridicați stivele de cartofi din cupe folosind o lingură sau o spatulă subțire.
Transferați pe un platou de servire.
* Brânza Gruyre poate fi înlocuită.