Stele de moale de ouă
Rețeta Butterscotch Eggnog Stars poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. O porție conține 273 de calorii, 2 g de proteine și 9 g de grăsimi. Pentru 25 de cenți pe porție, primești o băutură care servește 18. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Crăciunul va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de smog de ouă, zahăr, zahăr de cofetarie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 10%. Acest scor este destul de prost. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Butterscotch Eggnog, Butterscotch Pumpkin Cheke with Butterscotch Icing și Butterscotch Cheke with Chocolate Butterscotch Ganache.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți oul și smogul de ouă.
Combinați făina, praful de copt, sarea și nucșoara; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Împărțiți aluatul în jumătate.
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți o porție pe rând până la 1/4 inch. grosime.
Tăiați cu un 3-1/2-in înfăinat. tăietor stea.
Tăiați centrele cu un 1-1/2-in. tăietor stea. Tapetați foile de copt cu folie; folie de unsoare.
Puneți decupaje mari de stea pe foile de copt pregătite.
Presărați 1 linguriță de bomboane în centrul fiecăruia. Repetați cu aluatul rămas; rerulați decupaje mici dacă doriți.
Coaceți la 375° timp de 6-8 minute sau până când marginile devin maro auriu. Se răcește pe foi de copt timp de 5 minute. Glisați cu grijă folie și prăjiturile formează foi de copt pe grătarele de sârmă pentru a se răci.
Pentru glazură, dacă doriți, bateți zahărul de cofetarie, extractul de rom și suficient moș de ouă pentru a obține o consistență de burniță.
Stropiți peste fursecurile răcite, dacă doriți.
Stropiți cu zahăr colorat dacă doriți.
Se lasa sa stea pana se intareste.