Steamers în bere
Steamers în bere este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 247 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți bere, șalotă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Steamers în bere, Steamers, și Aburi De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scrub scoici bine. Se toacă fin șalota. Într-o cratiță mare, gătiți șalota în 1/4 lingură de unt la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați bere și scoici și scoici cu aburi, acoperite, până la deschidere, 4 până la 5 minute, transferându-le în timp ce se deschid cu o lingură cu fante într-un castron. Aruncați orice scoici nedeschise și rezervați lichidul de gătit. Păstrați scoicile calde.
Se toarnă lichidul de gătit rezervat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie într–o cratiță mică.
Încălziți lichidul de gătit la foc moderat până când este fierbinte și amestecați restul de 3 linguri de unt.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pătrunjelul și sarea.
Serviți scoici cu sos de scufundare.