Steak și ouă Benedict cu sos Bs9arnaise

Steak și ouă Benedict cu sos Bs9arnaise
Steak and Eggs Benedict cu sos B Saucarnaise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 534 calorii. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de vin, apă, chervil și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Steak și ouă Benedict cu sos Bs9arnaise, Friptură și ouă Benedict cu sparanghel în sos Bearnaise, și Friptură Și Ouă Benedict.

Instrucțiuni

1
Pentru sosul B saucarnaise: umpleți o cratiță mare la un sfert din drum cu apă și aduceți-o la foc mic la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Combinați vinul, oțetul, șalota, tulpinile de tarhon și boabele de piper zdrobite într-o tigaie medie. Se aduce la foc mic la foc mediu și se gătește până se reduce la puțin peste 2 linguri, aproximativ 5 până la 7 minute. Strecurați amestecul de oțet printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron mic, apăsând pe solide; aruncați solidele. Se lasă deoparte să se răcească, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
TarhonTarhon
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
TigaieTigaie
BolBol
1
Încălziți o tigaie cu fund mediu greu (nu se lipeste) la foc mare până când este foarte fierbinte, dar nu fumează, aproximativ 3 până la 4 minute. (Dacă tigaia se încălzește prea mult și începe să fumeze, scoateți-o de pe foc pentru a se răci puțin.) Între timp, condimentați friptura pe ambele părți cu sarea și piperul măsurate. Frecați ambele părți cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FripturăFriptură
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați friptura în tigaia fierbinte și lăsați-o să gătească netulburată până se formează o crustă întunecată pe fund, aproximativ 3 până la 4 minute.Întoarceți friptura folosind clești sau o spatulă și gătiți până când este mediu rar, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult. Pentru a verifica coacerea, folosiți degetul pentru a apăsa friptura: ar trebui să fie fermă în jurul marginilor, dar totuși să dea în centru. Puteți utiliza, de asemenea, un termometru cu citire instantanee-ar trebui să citească 125 F până la 130 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CleșteClește
TigaieTigaie
3
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească în timp ce braconați ouăle.Pentru ouăle pocate: aduceți apa măsurată la foc mic într-o oală medie la foc mare (apa trebuie să aibă o adâncime de cel puțin 2 inci). Reduceți căldura la minim pentru a menține apa la foc mic. Se amestecă oțetul.Rupeți 1 ou într-o ceașcă mică sau ramekin. Glisați ușor oul în apa care fierbe. Repetați cu restul de 3 ouă, asigurându-vă că le distanțați uniform în apă. Gatiti pana cand albusurile sunt doar setate, aproximativ 3 minute. Ridicați ouăle din apă cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
OțetOțet
FripturăFriptură
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Așezați într - un castron cu apă caldă pentru a păstra warm.To asamblați: împărțiți și prăjiți brioșele englezești. Înveliți părțile tăiate ale brioșelor cu un strat subțire de unt, condimentați cu sare și piper și așezați pe farfurii de servire.Tăiați subțire friptura și împărțiți-o între jumătățile de brioșă.Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din apa caldă. Ștergeți orice exces de apă din partea inferioară a lingurii cu un prosop de hârtie sau un prosop de bucătărie și glisați ouăle pe friptură. Acoperiți ouăle cu cantitatea dorită de sos B saucarnaise (este posibil să vă rămână ceva de servit pe lateral).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brioșă EnglezăBrioșă Engleză
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
SosSos
FripturăFriptură
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista