St. Benedict Belgian Dark Strong Ale (Pentru Homebrewers avansate)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați St.Benedict Belgian Dark Strong Ale (Pentru Homebrewers avansați). Această rețetă vegetariană servește 48 și costă $ 4.7 pe portie. O porție conține 923 calorii, 52G de proteine, și 19g de grăsime. 61 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați candi inc. D2 sirop Candi belgian, malț Maris otter, zahăr turbinado și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Încercați Imperial IPA (pentru Homebrewers avansate), Sour Saison (Pentru Homebrewers Avansate), și Stout Imperial Rus (Pentru Producătorii De Bere Avansați) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește 19 1/2 litri de apă de la robinet la 160 F și se adaugă la mash tun.
Se amestecă încet, adăugând toate boabele în tunul de piure în timp ce se agită pentru a preveni aglomerarea. Temperatura mash ar trebui să egalizeze la 149 F.
Într-un recipient separat, încălziți 12 1/2 litri de apă de la robinet până la 202 F.
Se amestecă adăugând 12 1/2 litri de apă de la robinet de 202 litri de apă de la robinet în timp ce se amestecă după ce se lasă piureul să se odihnească timp de 60 de minute. Temperatura ar trebui să egalizeze la aproximativ 168 F.
Se lasă la temperatura de piure timp de 15 minute. Într-un recipient separat, încălziți 2 litri de apă de la robinet la 172 F.
Scurgeți încet mustul și adăugați-l înapoi la must tun, recirculând până când mustul rămâne limpede și fără particule de cereale.
Scurgeți tunul de mash pentru a fierbe fierbătorul, spargând cu 2 litri de apă de la robinet de 172 cm.
După ce toate cursele de mash sunt colectate, adăugați zaharuri și înregistrați gravitația preboil. Aduceți mustul la fiert.
Lăsați mustul să fiarbă 60 de minute, adăugând nutrienți Whirloc și drojdie așa cum s-a menționat mai sus. (Dacă sistemul dvs. de preparare nu produce o fierbere viguroasă, luați în considerare extinderea fierberii la 75 sau 90 de minute și adăugarea hameiului la 60 de minute.)
Răciți mustul și transferați-l într-un carboy sau găleată igienizată cu un blocaj de aer. Aerați prin agitare sau oxigenați cu o piatră de oxigenare.
Se pasează drojdia și se lasă să fermenteze la 66 km F timp de 10 până la 14 zile.
Puneți berea la al doilea carboy sau găleată igienizată și lăsați să se condiționeze, degustând periodic pentru a verifica dezvoltarea aromei.
Sticlă sau butoi la 2,5 până la 3 volume. (Puneți deoparte câteva sticle pentru îmbătrânire prelungită!)