Squash spaghete umplute cu roșii, măsline, ton și brânză de coarde
Squash spaghete umplute cu roșii, măsline, Tunan și brânză de coarde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $2.8 pe portie. O porție conține 290 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de dovlecei spaghetti, măsline umplute cu pimento, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este mare. Rețete similare includ Squash spaghete umplute cu roșii, măsline, Tunan și brânză de coarde, Spaghete cu ton, roșii și măsline, și Spaghete Squash cu roșii, măsline și Feta.
Instrucțiuni
Aranjați jumătățile de dovlecei spaghetti în fundul unui aragaz lent.
Într-un castron mediu, combinați roșiile, măslinele, oregano și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper negru. Puneți amestecul peste dovleceii spaghetti.
Se toarnă saramura de măsline în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore sau la maxim timp de 3 până la 4 ore.
Când este gata de servit, folosind o furculiță, "slăbiți" ușor dovleceii, creând șuvițe asemănătoare spaghetelor. Puneți sosul de roșii peste dovlecei, acoperiți fiecare bucată cu niște ton, brânză de coarde și busuioc și serviți.