Squash-orez Pilaf
Squash-orez Pilaf este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez basmati, nuci de pin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Orez sălbatic și Pilaf de dovlecei, Pilaf De Orez Cu Nuci De Pin, și Pilaf De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți orezul. Într-o tigaie de 12 inci la foc mare, amestecați orezul până se usucă, 2 până la 4 minute.
Adăugați ulei de măsline și amestecați până când boabele de orez sunt opace, 2 până la 3 minute.
Se toarnă într-un castron.
Se toarnă 1/4 cană de nuci de pin în tigaie; se amestecă la foc mediu-mare până se prăjesc ușor, 2 până la 3 minute.
Se toarnă într-un alt recipient. În tigaie, se prepară suc de fructe Condimentat de aur, amestec zdrobire în pas se amestecă în orez și bulion. Se aduce la fierbere la foc mare, se acoperă, se reduce focul și se fierbe, amestecând ocazional, până când orezul este fraged pentru a mușca, 20 până la 25 de minute. Lingura într-un castron de servire.
Se presară cu nuci de pin și, dacă se dorește, coriandru proaspăt tocat.