Squash dulce cu nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii dulci cu nuci. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 319 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați untul, dovlecelul de butternut, zahărul brutarului și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi prăjiți cu nuci, zahăr brun și sos dulce de Chili, Butternut Squash cu nuci și vanilie, și Suc de ghindă cu rozmarin și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coji de fructe și semințe; tăiat în cuburi de 1 inch (ar trebui să aveți 7 până la 8 căni). Într-un castron mare, amestecați dovlecelul cu zahărul.
Lăsați să stea până se lichefiază zahărul, aproximativ 30 de minute. Se amestecă, apoi se toarnă într - un vas de copt adânc de 2 1/2 până la 3 litri. Zdrobiți o bucată de pergament de copt mai mare decât deschiderea vasului, umeziți-o cu apă, apoi aplatizați-o și acoperiți dovlecelul, învelind hârtia în interiorul vasului.
Coaceți într-un cuptor de 300 (Vezi notele) până când dovlecelul este fraged când este străpuns, 1 1/2 până la 2 ore. Opriți cuptorul și lăsați dovlecelul în interior până se răcește complet, aproximativ 3 ore.
Cu puțin timp înainte de servire, într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu, amestecați nucile și untul până când nucile sunt acoperite cu unt și se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Spoon squash și sirop în boluri mici.
Garnisiți fiecare porție cu o păpușă generoasă de crme frache și o stropire de nuci.