Squash de ghindă prăjită și pizza Gorgonzola

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați dovleceii de ghindă prăjiți și Gorgonzola Pizzan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 519 calorii. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de dovlecei de ghindă, rucola, gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare sunt Squash De Ghindă Prăjită Și Pizza Gorgonzola, Dovlecei de ghindă și pizza Gorgonzola, și Suc De Ghindă Cu Gorgonzola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Feliați dovlecelul în jumătate de sus în jos. Scoateți semințele. Feliați dovlecelul în jumătăți de lună late de 1/2 până la 3/4 inci și puneți-l într-un bol mediu. Aruncați dovlecelul cu siropul, uleiul de măsline, fulgii de ardei roșu, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Așezați dovlecelul pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Coaceți dovlecelul până când este fraged și auriu, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Păstrați temperatura pe cuptor la 375 grade F.
Întindeți aluatul de pizza pe o bucată de hârtie pergament cu praf de făină la un diametru de 13 inci.
Așezați pizza și hârtia pergament pe o foaie de copt.
Presărați brânza mozzarella și Gorgonzola pe aluatul de pizza.
Se coace la cuptor până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Cojiți pielea de pe dovlecel. Topiți pizza gătită cu dovlecelul gătit. Se acoperă cu rucola și restul de 1/4 linguriță sare și piper. Feliați și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.