Spumă De Gin Bătută
Spuma de gin bătută este o fără gluten și vegan băutură. Această rețetă face 1 porții cu 153 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți nectar de agave, crenguțe de mentă, seltzer de tei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cuscus Bătut, Supă De Mazăre Bătută, și Cel Mai Bun Ceai Înghețat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți crenguțele de mentă cu degetele; așezați într-un pahar de roci umplut cu gheață.
Se toarnă gin, seltzer de var răcit și nectar de agave, amestecând bine; serviți imediat.