Spuma de dovlecei - - - Spuma di Zucchine

Zucchini Foam - - - Spuma di Zucchine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 501 calorii, 16g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 2.27 pe portie. Dacă aveți ulei de măsline plus 4 linguri, frunze de busuioc, până la 8 dovlecei pentru a da 2 kilograme și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Spuma di Mortadella con Salsa di Ciliegie: spumă de porc cu sos de cireșe, Zucchine "a scapece "(dovlecei prăjiți Piquant), și Torta di Riso e Zucchine (orez și dovlecei Crostata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați dovleceii pe o foaie de copt, tăiați cu fața în jos. Aranjați căței de usturoi în jurul dovlecelului, stropiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți la cuptor 40 de minute, până când dovleceii se înnegresc în unele pete și usturoiul se rumenesc. Se lasă să se răcească și se îndepărtează pielea din căței de usturoi. În vasul unui robot de bucătărie, combinați dovlecelul, usturoiul, Parmigiano-Reggiano, sucul de lămâie, coaja și smântâna grea și procesați până la neted.
Adăugați busuiocul, procesați timp de 15 secunde și îndepărtați-l într-un bol răcit. La frigider 30 de minute.
Pentru a servi, așezați o păpușă de 3 linguri în centrul fiecăreia dintre cele 4 farfurii și presărați cu rucola tânără.
Stropiți cu uleiul rămas și serviți.